Väl bemött och välkommen till min övergripande hemsida. Som entreprenör, lärare och mentor.

Du kan klicka på länken över orden så kommer du vidare och kan titta in på den delen som du är intresserad av.

Du kan lyssna på min Podcast kanal Tryck HÄR

Jag heter Hannika Maria Christina Öberg och är uppvuxen och född i Sverige, men flyttade till Spanien efter många år som globetrotter. Tre barn senare och 24 år äldre kom jag tillbaka till Svedala och startade upp en ideell organisation som verkar för att lyfta fram ungas röst i vuxen Värld. Den organisationen heter Bbeabridge tryck här. Under alla år både i Spanien och Sverige har jag alltid varit intresserad av personlig utveckling. Jag intresserade mig mycket för Carl Jung och senare för MasterMind experten och grundaren Napoleon Hill. Jag har ordnat MasterMind kurser sedan 2006 då jag efter att själv blivit tränad av en Bob Proctor lärjunge under ett par år.

…som entreprenör har jag en hemsida där jag talar om saker som jag tycker är viktiga: Tryck HÄR för att komma dit

Språk, ja det är en lång historia men jag är utbildad och har lärar examen i Engelska via Cambridge University samt lärarexamen i Spanska via EOI, Drassanas. Barcelona. Med över trettio år som lärare känner jag mig mycket trygg och lycklig att kunna ge mina elever den kortaste vägen till språket, mycket på grund av att jag är utbildad DPP (Digital Pedagogisk producent/projekt ledare även kallad ED Tech). Ingen är färdiglärd inom IT men naturligtvis lär vi oss mer om vi håller på konstant med filmproduktion, podcast, bloggar, bygger hemsidor och så vidare. Du kan klicka på olika teman i texten om du skulle vilja ha mina ögon på något tema eller att du söker en mentor, coach eller lärare.

Vill du bli medlem i mitt nätverk av fina människor? Du kan komma med på något kommande Event som sker frekvent så får du se om det är något för dig först. Tack för att du har tittat in! Vänligen Hannika

mail@hannikaoberg.info